Frågestund!

Nu va det länge sen jag hade en frågestund så det får väl bli dags igen! fråga massor och jag svarar på alla på söndag! pöss

denna vecka kommer bli skit.

Ja.. så igår så glömde jag ju min dator på donken fast furi tog ju den, och idag så tappa jag bort min plånbok på stan med mitt busskort, bankkort och idkort i. så jag kom nästan inte hem för en busschauför whina o sa att jag inte fick gå på men det kom en jäättesöt tjej och betalade åt mig helt random, hade aldrig träffat henne bara sett henne på bussen, så hon räddade helt seriöst min kväll. Om jag ser henne nån mer gång ska jag fan bjuda henne på fika eller nåt <3

aja, nu ligger jag i sängen, och dunkar Michael Jackson och är allmänt trött och grinig på allt och alla haha... Aja, det blir bättre hoppas jag. annars lägger jag mig i sängen och avlider...

Imorn är det pedagogisk konsert på skolan. Vi esteter ska uppträda inför varandra och helt enkelt öva inför att stå på scen, jag taggar lite lätt till det. är inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara iaf haha :)

Btw så är en låt från spelningen i somras uppe på youtube om ni inte har sett det.

http://www.youtube.com/watch?v=rtBD2pf2gGA&feature=plcp ALLA KOLLAR! taack :*

Dålig dag idag hihi

hej!

Idag har fan inte varit en utav mina bästa dagar kan jag säga på en gång haha.
Det började med att jag vaknade försent, höll på glömma min dator hemma och fick kuta ner till bussen. Busschaufören (stavning ehehehehe) var asdryg och det va massor med folk på bussen så att jag fick stå i en timme och dessutom mådde jag illa eftersom jag inte hade ätit frukost haha. Aja, träffade amanda på statsbussen och det gjorde min morgon typ. Gick ner till skolan och kom på att jag hade musik gehör, dock orkade jag inte gå dit eftersom jag inte orkade haha, det ligger på en annan skola...
Koskosen var aaaasseg, och när jag väntade på att samhällslektionen skulle börja armbågade hannes mig(dock inte med flit) precis när jag skulle dricka dr pepper (aaasgooottt) så att jag spillde över hela mig och när jag var på donken med furi och jt efter skolan så glömde jag ju självklart min dator på donken... dock är furi världens bästa och tog den åt mig hihi <3<3 aja, vissa dagar är sämre än andra, life goes on. Man kan ju inte alltid ligga på topp ;)

Godnatt bebisar, knulla lugnt ;)

Hej svejs

 
Gissa vad jag gör nu? haha jaaa jag ligger i sängen som vanligt (tjockis jag vet), men till mitt försvar kan jag faktiskt säga att det har varit en låååååång vecka, men ändå har den gått så jävla fort. Så, detaljer vill ni nog antagligen höra haha. 


Min riktiga moster och min riktiga mormor som jag inte har träffat på minst åtta år, kom till sverige och träffade mig. Det har varit två riktigt känslosamma dagar för mig, och för alla. men som sagt, dom kom tidigt på onsdag morgon (typ halv nio eller så) så vi hämtade dom på Skavsta flygplats och åkte till hotellet och lämnade deras grejer. Sen tog vi en liten promenad till stan och fikade, haha vi satt nog där i två timmar och bara pratade allmänt, om mina kusiner, skolan, tjejer och ja. Allt mellan himmel och jord helt enkelt. Sen insisterade min moster på att köpa lite gitarrgrejer till mig (jag försökte övertala henne att inte göra det, men min moster visade sig vara en riktig envis jävel så jag gav upp ganska fort haha) så vi gick till musikbörsen och köpte en distpedal till mig. 
 Efter det så tog vi bilen och åkte upp till Stockholm, lunchade och kollade på slottet, storkyrkan osv. typ vanliga turistgrejer. Sen gick vi och köpte lite kläder till mig (hihii jag blev bortskämd), fick en jacka, en kofta, en halsduk och en t-shirt. 
 Gick till ett cafè och fikade efter det, och då kom de riktigt "tunga" känslosamma grejerna fram. De berättade om min mamma, henne drogproblem och hur livet var för henne. De visste t.ex inte ens att jag var född, min mamma hade varit försvunnen i några år och min mosters kusin sökte upp henne (min mamma alltså). Ja, det har varit två dagar fyllt med tårar och skratt, men jag är så jävla glad att jag fick träffa dom och kommer verkligen verkligen sakna dom.. 
 
Jag och min moster i Storkyrkan i Gamla Stan

RSS 2.0